Villkor

Allmänt

Genomförd beställning hos 5dportalen.se innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och andra personuppgifter registreras i vårt kundregister.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar på 5dportalen.se och dess undersidor och tillhörande material, för eventuella prisändringar samt för felaktig information påverkad av tekniska eller mänskliga fel. En eventuell prisändring för medlemskapet 5D-portalen aviseras innan ändring.

Medlemskapet och tillgången till materialet som tillhandahålls via sidorna inne i 5D-portalen får endast användas av den som har betalat för det. Du får inte på något sätt sprida innehållet vidare till andra eller dela lösenordet till ditt konto. Detta är i första hand för att säkerställa tryggheten för alla medlemmar inne i 5D-portalen.

Medlemskap i 5D-portalen.se

Medlemsavgiften dras vid tecknandet av Guldmedlemskap, därefter löpande med 30 dagars mellanrum.
Det är ingen bindningstid för medlemskapet. Som medlem är du ensamt ansvarig för inbetalning av medlemsavgiften för att behålla din prenumeration. För att behålla din prenumeration behöver medlemsavgiften kunna dras från ditt konto då det är dags för din månatliga inbetalning. Du håller själv reda på när nästa dragning ska ske och ser till att säga upp din prenumeration innan dragningen har skett från ditt konto.

Vi återbetalar ej inbetalad medlemsavgift, då du har tillgång till medlemssidan under den månad du har betalat för. Om du vill avsluta din prenumeration på 5D-portalen, gör du det själv via Mina Sidor och Medlemsinformation. Behöver du hjälp från oss på 5D-portalen att manuellt säga upp din prenumeration, behöver du maila oss på info@5dportalen.se

Du har möjlighet att ta del av vissa kurser och event i efterhand via inspelning under en begränsad tid efter livesändningen. Det gäller inte det livesända gruppcoaching-sessionerna som inte spelas in.

Betalningsalternativ

Vi erbjuder kortbetalning som hanteras av Stripe.com för betalning av medlemskapet Guldare i 5D-portalen. Önskar du betala på annat sätt så kontakta oss på info@5dportalen.se så ser vi över alternativt betalningssätt. Du får tillgång till medlemskapet Guldare med dess innehåll genom att skapa ett konto och genomföra betalningen.

Behöver du hjälp med att skapa konto och registrera dig så maila oss på info@5dportalen.se

Priser

Alla priser anges i svenska kronor inklusive svensk lagstadgad mervärdeskatt (moms).

Eventuell prisändring för medlemskapet Guldare i 5D-portalen aviseras innan ändring.

Leveranstid

När du genomfört din registreraing får du direkt tillgång till de sidor du ha behörighet för.

Ångerrätt
Ångerrätten omfattar inte nedladdningsbara produkter samt genomförda livesända onlinesessioner då de på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

 

Håkan Berggren, 5D-portalen.se – info@5d-portalen.se