Gruppcoaching-sessioner

Var med och få en värdefull skjuts framåt! Öppna upp för nästa steg till att nå dina vill, drömmar och mål. 

Du som är Guldare i 5D-portalen är varmt välkommen att vara med på de livesända gruppcoaching-sessionerna!

Du behöver inte boka plats utan du klicka bara på länken som du hittar i Kalendern strax innan det startar.

Var med och inspireras av vad de andra i gruppen tar upp! Och ta chansen att komma fram och lyfta dina individuella utmaningar så att du kan komma förbi de hinder du upplever. Ta din personliga utveckling till nästa nivå.

Hur ofta är det gruppcoaching-sessioner?

I 5D-portalen kommer vi successivt utvärdera hur stort behovet blir av gruppcoaching-sessioner och anpassa utifrån det. Inledningsvis blir det minst en gång i månaden men det kan komma att bli oftare om vi bedömer det så.

Är gruppcoaching-sessionerna fristående?

Ja, det är helt fristående och du kan vara med när du känner att du vill ha en extra skjuts framåt.

Vilka veckodagar och tider är gruppcoaching-sessionerna?

Det är olika från vecka till vecka. Håll koll på kalendern för att se när nästa tillfälle är! Alla gruppcoaching-sessioner är beräknade till ca 60 minuter per tillfälle.

Var hittar jag länken för att delta?

För att delta så klickar du på länken som du kommer hitta i kalendern strax innan varje gruppcoaching-session.

Kommer gruppcoaching-sessionerna att spelas in?

Nej, de kommer inte att spelas in. Den främsta orsaken till det är att vi vill erbjuda coachingen i ett tryggt space bland likasinnade. Därför vill vi inte att ni som deltar ska behöva bli inspelade. 

Hur förbereder jag mig för att vara med?

1) Se till att du kommer in på Zoom

2) Se till att du kan starta video så att du syns i bild och att du kan starta mikrofonen så du hörs, ifall du vill ta chansen att komma fram och få coaching.

3) Fundera gärna lite innan gruppsessioner vad du har för utmaning/problem/hinder som du skulle vilja få coaching på så att du kan komma förbi det som hindrar dig.

Behöver jag boka plats?

Det behövs ingen föranmälan för att vara med på gruppcoaching-sessionerna som guldmedlem, utan det är bara att klicka på länken i kalendern och vara med. Är det någon träff som du inte kan vara med på så behöver du inte meddela frånvaro. Då ser vi fram emot att träffa dig vid nästa tillfälle istället! 🙂